Är så sliten


ptfiablogdVilken vecka det här har varit. Min energinivå har pendlat kraftigt. Har haft relativt bra energi och varit glad på jobbet. Hade en superdag i Malmö i onsdags med bra möten och roliga besked. I övrigt så har jag varit trött, haft dåligt tålamod, blivit ännu tröttare, känt mig sänkt och låg. Edith har vaknat ca 05 varje dag och tog priset idag genom att vakna 04.30, pigg.  Det är någon slags uppror i min kropp, magen är konstant svullen, hade ont i magen häromdagen och snart mens. Helgen kunde alltså inte komma mer lägligt.

Ska försöka att göra så lite som möjligt, sova så mycket som möjligt, jobba pyttelite (har två lämningar på måndag) och samla kraft för nästa vecka som innehåller så mycket roligt jobbmässigt. Ska bland annat föreläsa för Finansdepartmentet! Känner mig så ärad över det uppdrag.

Nu ska jag skrapa ihop den lilla energi som finns och göra klart den här arbetsdagen. Ikväll ska jag sova på soffan framför Let´s Dance. Hur mår ni? Hur har veckan varit?

https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/05/17/ar-sa-sliten/