Hej från nu! – PT-Fia


ptfiaeddie-2
ptfiaeddie

Jag är hemma och njuter av en oplanerad helg. Gårdagen gick från att vara en tom lördag till att bli helt ljuvlig. Bestämde träff med syrran och Liam i lekparken, de hade med sig hembakad banankaka och jag en termos med kaffe. Vi hängde och fikade tills det var dags för Edith att sova. Liam fortsatte hemåt medan jag och syrran promenerade runt i sjöstan och pratade om livet. På kvällen åkte vi hem till dem och blev serverade pasta, mammas chokladbiskvier och jag fick en efterlängtad massage av syrran (beskrev känslan efter hennes behandling som att vara nyförlöst, nyknullad och nyfödd på samma gång, ursäkta det brutala men det är bästa sättet att beskriva det på). Edith somnade i deras säng, vi vuxna spelade kortspelet Monopol och tillslut slocknade jag i deras enorma fåtölj medan de andra kollade på någon gammal film.

En lördag som innehöll allt man kan önska sig helt enkelt. Nu är vi på väg till Siggesta gård. Hoppas att er söndag känns snäll! Hörs ikväll. Kram!

https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/05/12/hej-fran-nu-10/