Herregud, jag gjorde det!


ptfiakristjandans-5ptfiakristjandansJag och Kristjan (Lootus som är proffsdansare från bl.a. Let´s Dance) fick ju feeling i lördags kväll och hittade på en utmaning där han skulle lära mig att att dansa. Mina följare på instagram fick rösta mellan tango och jive och jive vann överlägset. Vi hade fram till igår på oss att träna och skulle då visa upp dansen på instagram. Eftersom vi båda har fullt upp på dagarna med att hålla pass och jobba så har vi fått till totalt 6,5 timmars dansträning sedan i söndags. Plus två timmars svettig fuldans i baren i onsdags kväll med pensionärerna.

Under veckan så bestämde även min projektledare Elin och amelias chefredaktör Maria att vi skulle visa upp vår dans för alla deltagare som avslutning. Så igår hade jag (vi, men jag skriver jag eftersom det här är vardagsmat för Kristjan) två dansuppvisningar framför mig. Och herregud så roligt det var! Träningen har väl gått framåt under veckan men jag har nog aldrig lyckats sätta hela koregrafin utan någon miss, men när det väl gällde så flöt det.

Och jag tar med mig så massor från det här! Hur roligt det är att lära sig nya saker. Hur nyttigt det är att våga vara modig. Hur stärkt man blir av att göra saker som gör att man känner sig modig. Hur förbannat roligt det är att dansa tillsammans med någon. Hur levande jag känner mig av hela den här utmaningen. Och trots att jag var nervös så överskuggades det av glädjen i hela utmaningen. Glädjen överskuggade alla tankar om att det kunde bli pannkaka, att jag skulle skämma ut mig och vad folk skulle tycka.

Ja jädrar. Det här blev långt, men var tvungen att uttrycka min min tacksamhet för den här grejen. Och Kristjan, vilken stjärna han är!

Vill du se dansen? Följ mig på instagram @ptfia eller titta här! Har även lagt upp en favorit i händelser som heter ”dansutmaningen” som sammanfattar storys från veckan och en film från vår träning för den som vill se.

Nu ska vi packa det sista och åka hemåt igen. Tack för den här veckan! :)))))https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/05/10/herregud-jag-gjorde-det/