Mick Jaggers glädjebesked efter hjärtoperationen


Det var i slutet av mars som Rolling Stones kom med det tunga beskedet – det legendariska bandet tvingades ställa in hela sin sommarturné i Nordamerika på grund av den 75-årige frontmannen Mick Jaggers hälsoproblem. 

Senare framkom det att Jagger behövde genomgå en hjärtoperation – något som skulle innebära att han inte fick stå på scen på tre månader.

– Jag hatar att göra fans besvikna, och jag är väldigt besviken över att behöva skjuta upp turnén. Men jag ser fram emot att komma tillbaka till scenen så fort som möjligt, sa Mick Jagger i ett pressuttalande.

Ger fansen hopp

Efter operationen bekräftade rockstjärnans talesperson till CSN att ingreppet gått bra.

”Mick Jagger har genomgått en lyckad behandling. Han mår väldigt bra och förväntas bli fullt frisk”, löd uttalandet enligt CNN.

Än så länge har det inte kommit något besked om när de 17 framflyttade konserterna ska hållas. Men ett nytt inlägg på Mick Jaggers Instagram får nu fansen att hoppas att det inte ska dröja alltför länge.

https://www.instagram.com/p/Bxe3SGHAEc3/

Hyllas av sonen

I Instagram-videon ser Jagger ut att vara vid mycket god vigör. Iklädd träningsoverallsbyxor och en vit t-tröja dansar han vilt i en replokal.

Till tonerna av The Wombats ”Techno fan” gör Jagger många av sina klassiska moves – till synes helt oberörd av att han genomgick en hjärtoperation för bara sex veckor sedan, skriver Rolling Stone.

Bland dem som har kommenterat på inlägget märks Mick Jaggers 19-årige son Lucas Jagger som skriver ”Oh woah” intill ett rött hjärta.