Recept för veckan och en dansutmaning! – PT-Fia


5aa56cdac8885-5aa56cdac88d2ugnsbakad-socc88tpotatis-15.jpg

God morgon! Hur mår ni denna söndag? Jag ska precis iväg på en morgonpromenad och sedan riva av ett jobbrace. Föreläser ikväll och ska göra vissa justeringar så behöver lägga fokus där idag. Gudars, igår kväll bestämdes det att Kristjan Lotus (fd. dansare i Let´s Dance som också är här och håller klasser) ska lära mig att dansa någon proffsig dans tills på torsdag. *svettig emoji* Vill ni följa detta så kolla min insta story. Vi lade upp en omröstning där ni får bestämma om vi ska dansa tango eller jive och än så länge så leder jive överlägset.

Så, nu går vi raskt vidare till ämnet för det här inlägget, nämligen ett gäng vegetariska recept som kanske kan underlätta planeringen för veckans matlagning.

5aa56cd81a0d8-5aa56cd81a20fugnsbakad-socc88tpotatis-14.jpg

Recept på ugnsbakad sötpotatis!