Jag sätter händerna i jorden och lovar mig själv – PT-Fia


ptfia blogg

Igår gjorde jag och Edith en snabb utflykt för att köpa blommor efter förskolan. Balkongen behövde få liv, vilket även jag fick direkt jag satte händerna i jorden. Det är inte klokt hur välgörande det är att vara nära naturen. Blev direkt uppslukad av stunden och njöt så av att plantera och gräva, även om jag önskar att jorden låg i min alldeles egna trädgård och inte i en plastpåse.

Jag har ju nämnt flera gånger att jag drömmer om att bli trädgårdsmästare och florist och jag har lovat mig själv att göra det till verklighet. Inte nu, men någon gång. Och fram till dess vill jag se till att vara närmare naturen i vardagen.

2020 kanske ska bli året då jag börjar kallbada regelbundet och är oftare i skogen. Vore läkande.

https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/06/18/jag-satter-handerna-i-jorden-och-lovar-mig-sjalv/