Luften gick ur mig – PT-Fia


ptfiablog

Jag hade tänkt lägga upp den här bilden och berätta om hur jag haft det här i Danmark under helgen och hur min föreläsning på engelska gick och så … men inte nu. Jag antar att ni, som jag, följer Terese Alvéns öde och igår så skrev hennes man på Facebook att hon valt att sövas den tid hon har kvar. Luften gick fullständigt ur mig när jag läste och jag kan inte riktigt ta in det. Har inte tagit någon mer bild efter så den ovan får stanna kvar, var ju glad där och då efter min föreläsning. Ja, det får räcka såhär för nu. Om ni har möjlighet, skänk ett bidrag till Cancerfonden och insamlingen #springförterese ♥

Länk till insamlingen här! 

Nu ska jag gå och doppa mig i havet innan jag åker hem till min familj. Skriver mer ikväll. Kram!

https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/06/09/luften-gick-ur-mig/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *