Podcasten Ofiltrerat: Emelie Hollsten – PT-Fia


podcasten ofiltrerat
ptfia

I den här veckan av min podcast Ofiltrerat träffar jag träningsprofilen och entreprenören Emelie Hollsten. Vi kommer direkt in på djupet då Emelie berättar att hon idag är på en trygg plats för första gången i livet. Hon berättar om det hot som hon levde med under uppväxten, hur det påverkade henne och vilka spår det satt i henne. Vi pratar om anknytning, hennes dröm om att bli psykolog och relationer. Hon berättar om rädslan för att hennes man Mikael Hollsten (känd som tränare i Biggest Looser) ska lämna henne och hur viktigt det var för henne att bli mamma.

”Det tror jag är den största boven i dramat för mig. Att jag ständigt låtit folk och låtit mig själv göra övertramp. Vilket har gjort att jag fortsatt att vara i den här negativa spiralen där jag inte har mått bra.”

”Du försöker bara förverkliga andras drömmar för du känner inte att du är värd någonting själv. Min världsbild har väl varit att jag inte tror att någon lyssnar på mig heller. Så jag har aldrig uttryckt vad jag har velat och inte vetat heller vad jag har velat. Jag har haft väldigt svårt att säga nej.”

”På grund av min uppväxt har jag ganska misstro till människor. Det är också en sak jag måste jobba med maken. Jag tror hela tiden, det är inte så att jag går runt och tror det aktivt men jag har en känsla i kroppen hela tiden att vilken dag som helst så kan jag bli övergiven. Och det skapar ju en tillitsbrist.”

Det och mycket mer hör du i veckans avsnitt av Ofiltrerat! Jag blev enormt berörd av Emelie och hennes berättelse, rekommenderar er verkligen att lyssna på det här.

Lyssna där poddar finns eller direkt här nedan ↓https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/06/04/podcasten-ofiltrerat-emelie-hollsten/