Jahapp. Då tar jag semester då! – PT-Fia


ptfia blogg-22

Tusen, tusen tack för det fina stödet i att ta semester från bloggen! Det värmer så och jag blev lätt överväldigad över er pepp. Egentligen är det ju så självklart, varför skulle jag inte ta semester från hela mitt jobb. Men samtidigt så känns det betydligt svårare, kanske eftersom jag aldrig gjort det under de här 9 åren som jag bloggat och eftersom det är så lätt att tro att ni då ska glömma att den här bloggen finns om det går för lång tid innan den uppdateras.

Men jag ska lyssna på er och ge mig själv en veckas välförtjänt ledigt från bloggen – den första på 9 år. Hurra! Jag är tillbaka på måndag morgon, 15 juli, om prick en vecka alltså. Uppdaterar fortfarande en del på instagram så vill ni hänga med där så är ni mer än välkomna (@ptfia). Tills vidare så önskar jag er en snäll vecka. Kramar!

https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/07/08/jahapp-da-tar-jag-semester-da/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *