Laila Bagge om intima messen till kärleken Korosh Kananian


Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kananian har varit ett par sedan vintern 2015. 

Och i podcasten ”Framgångspodden” väljer hon att berätta om hur paret lyckats undvika en slentrianmässig relation.

– Ända sedan vi träffades så har vi alltid sms:at ett fint meddelande på morgonen. Jag jobbar ju med radio på morgonen, så jag går upp före honom, säger Laila Bagge och fortsätter:

– Varje morgon så skickar vi sms till varandra. Det är antingen: ”Jag älskar dig”, eller ”Du betyder allt för mig”. Sedan kan det vara något dirty också, haha. Det beror på vad du är på för humör. 

Laila Bagge tycker att man lyckas väl med den strategin:

– Det har vi gjort i fyra och ett halvt år, och vi fortsätter att göra det. Det är så lätt att det blir vardagssnack, och vi har faktiskt lyckats att inte göra det. Vi tillåter oss inte att hamna i den där ”ta för givet”-vardagen.

Pratade öppet om gravidkampen

Laila Bagge var länge öppen kring hennes kamp för att få barn med sambon Korosh Kananian. Graviditetskampen pågick i drygt ett år, men nyligen valde man att lägga planerna på is – tills vidare.

Den förre ”Idol”-domaren menar att hela hennes liv kretsade kring det, men att hon genom hela processen fick otroligt mycket stöd från sin sambo.

– Det jag älskar med Korosh är att han säger: ”Det spelar ingen roll om jag hade träffat dig och du inte kunde få barn överhuvudtaget, jag hade inte älskat dig mindre för det.” Det känns ju otroligt skönt att få höra det. Alla kan ju inte få barn heller, men nu är ju jag lyckligt lottad som fått två, berättade hon i TV4:s ”Nyhetsmorgon” i april.

Expressen har sökt Laila Bagge för en kommentar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *