Matthew Perrys förfall – bilden ”Hjärtskärande”


Skådespelaren Matthew Perry, 49, har det kämpigt med hälsan.

Under 90-talet och början på 00-talet var han en av de största stjärnorna i världen – tack vare sin roll som Chandler Bing i kultserien ”Vänner”.

Men framgången kom minst sagt med ett pris för den amerikanska skådespelaren. Redan på 90-talet utvecklade han ett alkohol- och drogmissbruk som han kämpat med sedan dess.

Med jämna mellanrum har det kommit olika rapporter om skådespelarens hälsotillstånd. Ifjol såg det riktigt illa ut när Matthew Perry tvingades opereras akut för ett hål i tarmen, varpå han spenderade tre månader i en sjukhussäng.

– Hans tillstånd var väldigt allvarligt, sa en källa då till People.

Fansen i chock – över nya bilderna

På senare tid har Matthew Perry hållit låg profil – tills nu då nya bilder på stjärnan har dykt upp och chockerat fansen.

I mjukiskläder och bister uppsyn ses Matthew Perry strosa på gatan i New York.

”Han mår verkligen inte bra, det är hjärtskärande”, skriver ett fan på Twitter.

”Det här gör mig både glad och ledsen. Glad över att se att du är ute och rör på dig. Ledsen över att paparazzi fångade dig på bild på en dålig dag. Håll dig stark Matt! skriver ett annat fan.

Även brittiska tidningen Daily Mail har uppmärksammat Matthew Perrys ovårdade utseenden – varpå stjärnan efteråt skämtsamt gav svar på tal i sociala medier:

”Jag gör manikyr i dag. Det är okej, eller hur?” skrev Matthew Perry på Twitter.

https://twitter.com/MatthewPerry/status/1142043377715879940?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1142043377715879940&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.narcity.com%2Fgossip%2Fca%2Fmatthew-perry-is-back-in-public-for-the-first-time-in-years

Enligt tidningen NW spenderar ”Vänner”-stjärnan mest tid hemma i sin lägenhet i New York där han sover eller spelar tv-spel.

– Matthew har verkligen varit en eremit senaste åren och har bara lämnat huset för att gå i terapi eller till doktorn, och även de missar han eller kastas ut ifrån, säger en källa till NW och tillägger:

– Han behöver verkligen mer professionell hjälp.