Silvana Imam i hemliga startup-samtal med Cristina Stenbeck


Den svenska rapparen Silvana Imam är en av Sveriges största artister. Hon har landat en grammis, medverkat i en egen dokumentärfilm och driver skivbolaget Naturkraft Silvana Imam.

Hon är författare till textrader som: ”Säg till pengar att regna ner. Säg till sommarn att den är sen. Säg till Beyoncé jag vill ha henne. Säg till Bill Gates ge mig pengarna”. 

Just Bill Gates kanske inte är aktuell med någon investering ännu, men däremot verkar rap-stjärnan ha andra investerare på kroken. 

Hon driver nämligen även bolaget House of Kraft AB som grundades i våras. Enligt beskrivningen på Bolagsverket ska verksamheten producera och marknadsföra artistisk och konstnärlig verksamhet. Det handlar bland annat om smyckesdesign och e-handel, skriver Di Digital. 

Silvana Imam berättar för sajten att hon redan vid starten kontaktade Kinneviks storägare Cristina Stenbeck för att berätta om sin nya idé.

”Hon berättade om sitt liv och jag om mitt liv och mina idéer. En timme senare ringde hon och samarbetet var igång”.

Konkret innebar det att Cristina Stenbeck drog i lite trådar och kopplade ihop henne med relevanta personer inom e-handel. Enligt Silvana Imam har de hållit kontakten men det är oklart huruvida Cristina Stenbeck investerat i satsningen eller inte.

Silvana Imam uppger samtidigt att hon för dialoger med andra kända investerare. 

”Ja. Jag kan inte den här världen. Men när jag berättar vilka personerna är för andra så förstår jag att de är kända.”

Cristina Stenbeck investerade nyligen i parfymtjänsten Sniph. Källa:
http://breakit.se/artikel/20909/silvana-imam-i-hemliga-startup-samtal-med-cristina-stenbeck