Heidi Klums olagliga grottbad – med maken


Supermodellen Heidi Klum, 46, och Tokio Hotel-gitarristen Bill Kaulitz, 29, gifte sig i hemlighet i februari, i USA. Men det är först nu i augusti som kändisparet valt att hålla ett stort bröllop för sina nära och kära – den här gången på den italienska ön Capri.

Dagen före bröllopet åkte paret runt i lyxbåt med Klums fyra barn och vänner, och dagen därpå samlades 100 personer på bröllopet för att fira förhållandet.

Men bröllopsfirandet slutade lite snöpligt – med att Heidi Klum bötfälls på över 60 000 kronor. Det nyligen gifta paret valde nämligen att fortsätta fira sin smekmånad på samma italienska ö, där de råkade bryta mot lagen.

Klums olagliga drag – med kärleken

Amerikanska sajten Radar Online skriver att paret valde att åka och bada i ”Blå grottan”, en speciell grotta som är en av Capris mer kända sevärdheter. Men att bada i grottan är förbjudet enligt italiensk lag – något det förälskade paret snabbt blev varse.

”I går kring halv sex på kvällen så körde Heidi Klum och några vänner, de var 20 personer, över till Blå grottan, där hon badade. Som vi vet är det förbjudet, men den här gången stoppades de av italiensk polis utanför”, skriver lokala medier som Radar Online har tagit del av.

Det är inte förbjudet att besöka den speciella grottan i båt, men bad går bort.

Nu får paret betala 6000 euro, eller dryga 60 000 kronor, för sitt badäventyr.

Heidi Klum bjöd på flera glimtar från sin smekmånad i sociala medier.

Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS

Prognos: Så blir vädret kommande dagar