Miley Cyrus och Liam Hemsworth – sanningen bakom uppbrottet


Det var under helgen som beskedet kom, att superparet Miley Cyrus, 26, och Liam Hemsworth, 29, går skilda vägar – efter bara sju månader som gifta.

Samtidigt som nyheten kom om uppbrottet spreds också bilder på Miley Cyrus på en båt med vännen Kaitlynn Carter, där de två var intima med varandra. Miley Cyrus och Liam Hemsworth har tidigare setts umgås med Kaitlynn Carter och hennes exman Brody Jenner, men nu verkar de två kvinnorna ha funnit varandra.

Men uppgiftslämnare till Page Six menar nu att Miley Cyrus aldrig var otrogen mot Liam Hemsworth, varken med Kaitlynn Carter eller någon annan.

– Miley var aldrig otrogen. Hon låg aldrig med kvinnor medan hon var gift. Det var inte en del av deras förhållande. Hon var inte otrogen utan hans vetskap, och gick inte bakom hans rygg, säger uppgiftslämnaren till tidningen.

Har blivit ”gamla Miley”

I stället ska beslutet att gå skilda vägar bottna i att Miley Cyrus har blivit ”gamla Miley” igen – den person hon var under ”Wrecking ball”-perioden, när Liam Hemsworth hade gjort slut med henne sist.

– Han vill bara ha ett normalt och lugnt liv, säger uppgiftslämnaren.

Liam Hemsworth har bekräftat separationen på sin Instagram, och skriver att han önskar sin exfru all lycka och välgång, men att han inte vill kommentera skilsmässan mer än så.

https://www.instagram.com/p/B1FuUk7nbjn/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *