TV4 berättar om sin krisplan för gravida programledaren Malin Stenbäck


Den populära kärlekssåpan ”Love Island” återvänder med en ny säsong under måndagskvällen.

Det innebär att tv-tittarna kommer få följa elva svenska singlars jakt på kärlek i en lyxvilla på den grekiska paradisön Korfu.

Dock så tvingas kanalen att införa en krisplan då programledaren Malin Stenbäck, 32, är höggravid – och kan föda inom kort.

– Jag har allt jag behöver på plats och kommer självklart inte ta några risker. Det finns såklart en plan för hur allt ska lösa sig, säger hon.

På plats vid Korfu finns kärleken Petter Molund samt en barnmorska, som tillsammans med annan personal ska säkerställa hennes medverkan i programmet.

”Kommer leda till en stor överraskning”

Lotta Edvardsson, som är exekutiv producent för ”Love Island”, menar att programledarens hälsa är högprioritetat. Samtidigt så väljer hon även att hinta om en överraskning.

– Vi är så lyckliga över att Malin är vår trygga kapten även i år, och har möjlighet att följa upp fjolårets succé. Det viktigaste för alla inblandade är att hon mår bra, och det styr alla beslut kring hennes medverkan. Det kommer också leda till en stor överraskning längre fram, säger hon.

Dock så kan hon inte berätta om vad krisplanen innebär, i detalj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *