Martina Haags nekande – efter året fyllt av fest


Förra året levde författaren och skådespelaren Martina Haag, 55, loppan. 

Efter att ha deltagit i ”Let’s dance” var hon i sin bästa form och i under sommaren visade hon upp sitt singelliv, med fester, champagne och rosa flamingos på Instagram.

– Mitt förra år var det som jag kallat för ett Las Vegas-år, det var som att flyta runt i tillvaron på en jättestor rosa flamingo. Jag gjorde en massa roliga saker med kompisar, ”Let’s Dance” och roliga jobb, säger hon och skrattar. 

Och det är precis vad Martina Haag bland annat har gjort. På artistens Viktor Frisks, 24,  Instagram har han delat med sig av just en sån bild. Martina Haag står i bikini med armarna i luften tillsammans med ett gäng yngre killar. 

”Hallå! Hur mycket saknar man inte det här?”, skriver Viktor Frisk till bilden. 

https://www.instagram.com/p/BqpiLPvB3LS/?utm_source=ig_web_copy_link

Syns flitigt tillsammans

I den nya boken ”10 anledningar att inte bjuda hem folk (och 10 sätt att göra det ändå)” finns det en del bilder på just Viktor Frisk. 

På sociala medier syns de också flitigt när de bland annat håller om varandra – något som har lett till vilda spekulationer om parets relation. Är de tillsammans? 

https://www.instagram.com/p/BzGrJIzI7X9/?utm_source=ig_web_copy_link

När Martina Haag får frågan av Aftonbladet söndag sätter hon sig ner och skrattar. 

– Nej, nej vi är vänner! Jag har vänner som är 23 och jag har vänner som är 83. 

Så det senaste året har Martina Haag alltså flutit fram på en rosa flamingo – nu tar det livet däremot stopp. 

– I år är ett annat år. I år är det jag kallar ”Det tyska året”. Här ska jobbas och skrivas tv-serier och filmmanus. Här ska tågen gå i tid, säger hon. 

De närmaste månaderna är fyllda med arbete. Hon ska bland annat skriva filmmanus, tv-serier och så är det lanseringen för kokboken. 

Martina Haag säger att hon är på en bra plats i livet. 

https://www.instagram.com/p/B0eI7_Uo3gP/?utm_source=ig_web_copy_link

2013 gick Martina Haag, 54 och tidigare maken Erik Haag, 50, gick skilda vägar. 

Författaren har aldrig velat prata om skilsmässan men drygt två år efter uppbrottet släppte Martina Haag boken ”Det är något som inte stämmer”, en roman där den kvinnliga huvudkaraktären blir bedragen av sin man, och sedan genomgår en skilsmässa. 

– Oftast är det bra om du har varit med om något liknande själv, för då blir det inte din schablonbild av hur du tror att det är. Men sen gäller det att skjuta till fantasi också, så att det blir en roman, sa Martina Haag då i SVT-programmet ”En familjehistoria”.

Expressen har sökt Martina Haag.