Varför i helskotta köpte jag mig inte fri – PT-Fia


Selfcare_EttHem_66

Hej och god kväll fast god morgon när ni läser det här. Sitter i min nya soffa som jag envisades med att klumpa ihop (läs: montera) själv nu när den kom istället för att vänta tills någon kunde hjälpa mig att lyfta. Envishet på gott och ont så att säga. Det krävdes många svordomar och muttrande om varför i helskotta jag inte köpte mig fri från det men unnade mig montering av sängen och hon i butiken sa att det var så lätt att sätta ihop soffan så tänkte hur svårt kan det vara och blev snål. Så nu står den som den ska men är inte ihopskruvad. Det får vänta till helgen.

Den här dagen tillbringades på Skansen på SVTs programledardag, vilket innebär att SVT bjöd in alla sina programledare för att hänga och inspireras. Smått overkligt att ha en plats i det gänget! Oerhört tacksam. Nu kom storhandlingen som jag beställde igår. Äntligen finns det mer än bara salt som krydda och städgrejer och allt det där andra i skafferiet som man vill ska finnas hemma. Kommer behöva lära om mig i vilka mängder man handlar, från en familj på tre till en och en halv så att säga. Tar nog en stund. Ser fram emot den här helgen. Har en ambitiös bild av att ha kommit betydligt längre i fixandet efter den. Är trött men glad. Och hungrig nu. Vi hörs senare!

Bild: Hanna Skoog

https://blogg.amelia.se/ptfia/2019/09/26/varfor-i-helskotta-kopte-jag-mig-inte-fri/