Peter Jihde överraskade Spraya och Jesper i Nyhetsmorgon


Programledarna Soraya Lavasani och Jesper Börjesson fick sig plötsligt en glad överraskning i måndagens sändning av ”Nyhetsmorgon” på TV4.

In i studion kom nämligen gamla kollegan Peter Jihde, tillsammans med ”Malou efter tio”-programledaren Malou von Sivers. Jihde, som numera är programledare och profil på TV3, skulle intervjuas i ”Malou efter tio”, och passade då på att hälsa på sina tidigare ”Nyhetsmorgon”-kolleger.

– Det var fint att få se den gamla arbetsplatsen, jag tycker mycket om de som jobbar där, säger Peter Jihde.

Kära återseendet: ”Pusskalas i studion”

Det blev ett kärt återseende, och programledarna omfamnade varandra inför tv-kamerorna.

På Instagram har Soraya Lavasani lagt upp en härlig bild där hon pussar Peter Jihde på kinden, efter hans trevliga överraskning. 

”Idag blev det pusskalas i studion när kär vän och kollega överraskade oss i sändning!”, skriver Lavasani på Instagram.

Sorayas stöd till Jihde

Hon puffar också för anledningen till att Peter Jihde var på plats i TV4-huset – på torsdag är det nämligen världsdiabetesdagen, och Diabetesgalan hålls på TV3. Eftersom Peter Jihde är diabetiker, och brinner mycket för att sprida kunskap om den vanliga men farliga sjukdomen, gästade han därför ”Malou efter tio”.

”Roligt möte men viktigt ämne – på torsdag är det världsdiabetesdagen och Peter Jihde fortsätter upplysa oss om sjukdomen”, skriver Soraya Lavasani.

https://www.instagram.com/p/B4t_UcdhqK5/

Expressen har sökt Soraya Lavasani, som hänvisar till sin Instagram.

Peter Jihde inför ”Diabetesgalan” förra året: