Charlotte Perrellis vändning – tuffa livskraschen med exet


Samtidigt som artisten Charlotte Perrelli representerade Sverige i Eurovision Song Contest 2008 med låten ”Hero” kämpade hon med en personlig kris i kulisserna.

I onsdagens avsnitt av ”Renées brygga” berättar den folkkära artisten om hur hon lyckades prestera på topp – trots att hon samtidigt befann sig i en livskris.

– Är man lite av en vinnarskalle, och har det i sig – så slås man inte ner så jävla lätt. Utan i stället blir det kanske till och med en drivkraft till att bita ihop, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Senare i programmet tar programledaren Renée Nyberg åter upp den ömma punkten som ändrade Charlotte Perrellis liv för alltid:

– Men du kraschade ändå där 2008 när du gått in på Eurovision-scenen och hade fått reda på att din dåvarande man var otrogen och allt det där. Hur påverkad var din tillit efter det? 

Varpå stjärnan svarar ärligt om hur otroheten påverkade henne.

– Det har nog varit svårt. Det tog många år för mig att känna att det här kan jag försiktigt testa på igen. Utan jag kände att nej, då skiter jag i det. Det var inget för mig, jag skulle vara själv, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Vändningen för Charlotte Perrelli

Efter skilsmässan från Nicola Perrelli år 2009 har mycket hänt. Charlotte Perrelli har träffat kärleken på nytt i Anders Jensen – och paret har fått två barn tillsammans.

Trots att skilsmässan är bland det tuffaste artisten varit med om kan hon i dag se på händelsen ur ett annat perspektiv.

– För barnen är den en sorg så klart, ur en aspekt. Men ur en annan aspekt har dom blivit berikade med flera syskon, och en ny man som också är en bonusfigur i deras liv. Ibland så är det faktiskt så att det som man tror att är det värsta som händer en kanske till och med blir något positivt, säger Charlotte Perrelli i programmet.

Expressen har varit i kontakt med Charlotte Perrelli som avböjt att kommentera ytterligare.