Kims desperata drag för förhållandet – efter utspelen


Kim Kardashian West, 39, och Kanye West, 43, vill få äktenskapet att hålla – men det är svårt.

Paret, som har varit gifta sedan 2014 och har fyra barn tillsammans, har levt separerade de senaste veckorna. Medan Kim Kardashian West har varit med barnen och sin familj i Kalifornien, har Kanye West bott på deras ranch i Wyoming.

Kanye Wests utspel om familjens privatliv, och anklagelser om otrohet mot hustrun, har skadat relationen, och ingen vet hur de ska få det att fungera igen.

– Det råder inget tvivel om att Kanye sa till Kim att han planerar att stanna i Wyoming. Ingen vet hur länge. Kim tror att vägen fram är i bästa fall svag. De är på sådana helt olika banor när Kanye till och med vägrar inse att han behöver söka hjälp. Kim är trött och extremt ledsen av hela situationen, säger en uppgiftslämnare till US Weekly.

Kim Kardashian West åkte nyligen till Wyoming för att diskutera vägen framåt med sin make, och återvände till Los Angeles dagen därpå.

En annan uppgiftslämnare säger att även om skilsmässa har varit på tapeten de senaste månaderna, så är det inget som är ofrånkomligt för paret.

– Det finns en vilja att få det att fungera. Hon hade inte flugit till Wyoming om hon inte var intresserad.

Rob Kardashians stora livsförändring