Drew Barrymores känslosamma återförening med ex-maken


Skådespelaren Drew Barrymore gifte sig med komikern Tom Green 2001, men paret skilde sig året därpå. Green har kallat det kortlivade äktenskapet ”en galen virvelvind”. Därefter har de inte hållit kontakten.

Men i senaste avsnittet av ”The Drew Barrymore Show”, Barrymores nystartade tv-talkshow, återförenades ex-makarna.

– Jag har alltid varit attraherad av människor som får mig att skratta. Jag var så attraherad av vår nästa gäst att jag till och med gifte mig med honom, sade Drew Barrymore när hon introducerade Tom Green under programmet.

Drew Barrymore: ”Jag älskar dig verkligen”

Deras samtal, som hölls på en socialt distanserad scen, var inledningsvis lite stelt tills dess Green sade att hans föräldrar hälsar så gott till henne. Barrymore berättade att hon hade sin bästa nattsömn någonsin när hon gästade dåvarande svärföräldrarnas hus.

– Jag tänkte, ”det är så här trygghet känns”, och jag kommer aldrig att glömma den natten. Jag älskar dina föräldrar. Och jag älskar dig verkligen, sade Drew Barrymore till Tom Green i ett klipp som senare lades upp på programmets Twitter-konto.

https://twitter.com/DrewBarrymoreTV/status/1309491190786658305?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1309492513825107969%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fbn-klara-xpr-prod.trusted.elx.ohoy.io%2Fedit%2FvfFTadSqoMBcQf5JmuB2zt

Tom Green: ”Det kändes bra att prata med Drew igen”

Drew Barrymore blev märkbart rörd när hon tog upp hur länge sedan det var de träffades.

– När du säger att det var typ 20 år sedan så känns det ibland som att det var ett ögonblick sedan, sade Barrymore med skälvande röst.

Tom Green skrev på sociala medier att han hade haft det ”väldigt trevligt” under deras möte.

”Det kändes bra att prata med Drew igen för första gången på 15 år, och det på tv! Livet kan vara underligt ibland, men i det här fallet var det riktigt hjärtevärmande också”, skrev Green på Twitter. 

https://twitter.com/tomgreenlive/status/1309513923343740928?ref_src=twsrc%5Etfw

Här är en annan återförening