Jag överföll Klarna-miljardären med min pitch – här är hans reaktion


Jag kan inte läsa Niklas Adalberths tankar.

Ändå är jag säker på att Klarna-grundaren hade i högsta grad blandade känslor för mig när vi stötte ihop med varandra i veckan.

Eller stötte ihop och stötte ihop. Det var snarare så att jag kastade mig över honom när han i godan ro kom släntrade ner längs Birger Jarlsgatan. 

Niklas Adalberth är en både vänlig och väluppfostrad själ så han avslöjade inte med en min att han helst av allt ville fortsätta sin promenad utan mitt sällskap. Men så lätt lät jag honom så klart inte komma undan. Efter några inledande artighetsfraser där jag öste (högst välförtjänt!) beröm över hans sommarprat  gick jag in på väsentligheterna – min pitch.

Ja, för nu är den äntligen klar. Stora delar av sommaren har jag vänt och vridit på den. Dragit ifrån och lagt till. Verkligen svettats över upplägget. Men i tisdags satte vi definitivt ner foten – jag och min nya kompanjon, Deqa Abukar

Det handlar inte om att lämna Breakit och dra igång en ny startup. Nej, tvärtom så kommer Breakit, tillsammans med Deqa Abukars organisation Bling startup, ha en avgörande roll i vårt nya projekt. Målet är att koppla ihop investerarna runt Stureplan med alla vassa entreprenörer i orten (och landsorten!) som idag har svårt att hitta finansiering. 

Och det är här som Nicklas Adalberth kommer in i bilden. Han sitter på kapital, kunskap om hur man bygger ett miljardbolag och ett oslagbart nätverk. Självklart var jag tvungen att dra min pitch för honom. Jag fick en knapp minut på mig, min argumentation var inte klockren hela vägen men ändå – när jag hämtade andan utbrast Niklas Adalberth:

“Det där ÄR intressant, faktiskt!”.

Och även om jag fortfarande inte kan läsa Niklas Adalberths tankar så kan jag med säkerhet ändå säga – han menade det verkligen.

Vill du också få min och Deqa Abukars pitch? Mejla mig direkt!

Och vill du inte höra den men sitter på kapital och nätverk kommer du ändå tvingas höra den. Jag ringer vilken dag som helst.

Trevlig helg!

PS. Nu talar jag såklart i egen sak men jag måste ändå säga att jag blir allt mer exalterad över vårt premiuminnehåll. Har du inte redan gjort det så läs om storyn bakom den okände svensken som sålde sitt bolag för en halv miljard, den hemliga prislappen på börsaktuella Readly och så klart – Off the record.Källa:
http://breakit.se/artikel/26106/jag-overfoll-klarna-miljardaren-med-min-pitch-har-ar-hans-reaktion