Från startup till scaleup – så växer du med processer och partners (gratis kurs!)


Anmäl dig till Scrives kurs ”Från startup till scaleup – så växer du med processer och partners” direkt!

Viktiga nycklar och misstag att lära sig av

Att växa handlar förstås om många olika saker, men två viktiga komponenter handlar om de två P:na: att sätta processer så att andra människor kan ta vid vad du gör, och att hitta partners (medarbetare, samarbetspartners, leverantörer och andra) som hjälper dig på din tillväxtresa. 

Sätt tydliga processer

Att växa ett bolag handlar mycket om att skala utöver dig själv. Att sätta tydliga processer, rutiner och automatisera handlingar som gör att andra kan växa. Jon Thor Sigurleifsson igenom ett antal viktiga nycklar och handfasta råd för att lyckas med detta på bästa sätt. 

Hitta rätt partners

För dig som vill veta mer om hur du kan skala ditt bolag tillsammans och med hjälp av partners – här får du bland annat lära dig om att skala, digitalisera och växa med partners, tillsammans med konkreta tips som har hjälpt Scrive-kunder som Nordnet, Quinyx och Salesforce. 

Allt detta och mycket mer kommer vi att djupdyka i på en digital workshop med SaaS-bolaget Scrive, som erbjuder en tjänst för e-signering.

Låter det intressant? Anmäl dig nu till Scrives kurs den 4 november klockan 09-10. Det är kostnadsfritt och du deltar enkelt online. Läs mer och anmäl dig härKälla:
http://breakit.se/artikel/26698/fran-startup-till-scaleup-sa-vaxer-du-med-processer-och-partners-gratis-kurs