Regissören om 6ix9ine: ”Är en hemsk människa”


I dokumentären ”Supervillian: The Making of Tekashi 6ix9ine” får tittarna en inblick i Daniel Hernandez liv som rapstjärnan Tekashi 6ix9ine.

Regissören Karam Gill berättar i en intervju med Page six att han till en början var tveksam om han skulle ta sig an projektet.

– Jag ville aldrig utforska Tekashis historia specifikt, och jag var faktiskt osäker på projektet till en början eftersom han har varit en så giftig individ i vår kultur, säger Karam Gill till Page six.

Gill menar att han sedan insåg att det var en viktig historia att belysa, eftersom många i dag kan skapa sig en påhittad identitet online och sedan bli känd utan att ha någon talang.

– Tekashis berättelse är precis det, han insåg kraften i att ha en egen plattform, säger Karam Gill.

Han inte träffat artisten

Samtidigt som Karam Gill kallar Tekashi 6ix9ine för ett ”geni på sociala medier” menar regissören att han är ”en elak människa”.

– Allmänheten och media hatar honom för att han verkligen är en hemsk människa som har gjort hemska saker.

Karam Gill berättar även för Page six att han inte personligen har träffat eller pratat med Tekashi 6ix9ine.

– För mig var det här projektet en möjlighet att fånga den här tiden i den mänskliga historien. En tid då vi ser karaktärer inom populärkultur, och till och med presidenter, skapa deras egna verkligheter och manipulera oss alla genom digitala medier.

https://www.instagram.com/p/BnE3dvlgsPp/

Advokaten: ”Långt i från sanningen”

Tekashi 6ix9ines advokat, Lance Lazzaro menar att Karam Gills påståenden om artisten är ”så långt i från sanningen man kan komma”.

– Daniel Hernandez har aldrig intervjuats för dokumentären och aldrig deltagit. Det är intressant och nästan otroligt att man aldrig har träffat personen men ändå karaktäriserar regissören honom, säger Lazzaro till Page six.

– Ingen kan kommentera hans talang och hur han karaktäriserar honom utan att ens ha träffats.

Zia om snuskskämten: ”Jag har pratat med mormor”

Zia om snuskskämten: ”Jag har pratat med mormor”